Cina in seara asta: chiftele de pește afumat cu maioneza marar

Cina in seara asta: chiftele de pește afumat cu maioneza marar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 468 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, usturoi, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cina in seara asta: somon afumat cu marar Cr Aproxume Fraiche pe chifla de covrig, Cina in seara asta: chiftele de porc cu frunze de tei si coriandru, și Cina în seara asta: sandviș cu friptură cu castraveți, salată de ghimbir și maioneză Neagră din Chile.
Instrucțiuni
Curățați cartofii, tăiați-i în sferturi și fierbeți-i în apă sărată până se înmoaie.
Scurgeți cartofii și bateți cu untul, fie cu mâna, fie cu ajutorul unui mixer.
Între timp, îndepărtați orice piele sau os din fileuri și rupeți aproximativ carnea. Acoperiți cu apă clocotită și lăsați-le să stea zece minute pentru a se înmuia.
Îndoiți peștele, împreună cu mărarul și sarea și piperul după gust, în cartofii calzi. Se lasă să se răcească puțin, apoi se modelează în 10-12 chiftele, fiecare cu o bucată de dimensiunea unei mingi de golf mari.
Așezați patties pe o placă de tăiere și praf cu o stropire de făină.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie (sau două pentru a accelera prăjirea), de preferință antiaderent. Când strălucește, adăugați chiftelele, cu făina în jos.
Presărați blaturile cu puțină făină.
Gatiti, netulburati, pana cand formeaza o crusta si se rastoarna usor, 3 minute pe fiecare parte.
Se servește cu sosul, care este doar maioneza amestecată cu mărarul rămas și usturoiul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.