Cina in seara asta: cartofi dulci picante cu var
Dacă 100 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: cartofi dulci picante cu var ar putea fi un excelent fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 220 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, sare și piper, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: conopidă și cartofi dulci în sos picant de roșii cu caju, Cina In Seara Asta: Piure De Cartofi Dulci, și Cina în seara asta: Curry de pui dulce și picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Puneți o foaie de copt în cuptor în timp ce încălziți.
Înjumătățiți cartofii în lungime și tăiați fiecare bucată în trei pene.
Se amestecă chimenul, boiaua și ghimbirul măcinat. Înveliți rapid panele de cartofi cu uleiul, apoi aruncați cu condimentele și condimentați cu sare și piper.
Așezați cartofii pe foaia de copt preîncălzită, într-un singur strat. Se introduce la cuptor și se gătește 15 minute. Întoarceți panele cu o spatulă și gătiți încă 15 minute.
Între timp, amestecați iaurtul, coriandrul, sucul de lămâie și chimenul pentru sosul de scufundare a iaurtului.
Când cartofii sunt gata, scoateți și serviți cu sosul.