Cina in seara asta: carne de porc și castravete Helen Chen se amestecă Fry

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cina în seara asta: carnea de porc și castravetele lui Helen Chen ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de vin de orez shaoxing, castraveți, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cina In Seara Asta: Lemony Chickpea Stir-Fry, Cina în seara asta: carne de vită cu cinci condimente, și Cina In Seara Asta: Fasole Lungă Și Tofu Se Amestecă Fry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați carnea de porc, vinul de orez, amidonul de porumb, sosul de soia, uleiul de susan și 1/2 linguriță de sare. Într-un al doilea castron, zdrobiți fasolea neagră fermentată.
Încălziți un wok cu fund plat de 14 inci la foc mare până când începe să fumeze. Rotiți într-o lingură de ulei de canola, iar când începe să fumeze, adăugați usturoiul și carnea de porc. Gatiti netulburat pana cand carnea de porc incepe sa se rumeneasca, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați piureul de fasole neagră fermentată. Gatiti, amestecand des, pana cand carnea de porc se rumeneste, dar inca putin rara, una pana la doua minute.
Transferați amestecul pe o farfurie.
Rotiți în restul de o lingură de ulei de canola. Când fumați, adăugați fâșiile de castraveți și ardei gras roșu. Se amestecă legumele până când încep să se înmoaie, două-trei minute.
Adăugați amestecul de porc la lucru, împreună cu bulionul, zahărul și restul de 1/2 linguriță de sare. Se amestecă timp de un minut.