Cina Fiartă Din New England

Cina Fiartă Din New England
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Cina fiartă din New England ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 4,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes necesită cartofi noi, boabe de piper, morcovi și napi. 842 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina Fiartă Din New England, Cina Fiartă Din New England, și Cina Fiartă Din New England.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită într-o oală, acoperiți cu apă, adăugați condimente, fierbeți la foc mic: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Puneți pieptul într-un cuptor olandez de 5 sau 6 litri și acoperiți cu un centimetru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Dacă utilizați piept de vită corned și nu vine deja ambalat în condimente, adăugați boabe de piper, cuișoare și o frunză de dafin în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Vită CornedPiept De Vită Corned
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Dacă folosiți piept simplu, adăugați o linguriță de sare pentru fiecare litru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Aduceți la foc mic și apoi acoperiți, coborâți focul până abia fierbe. Păstrați la foc mic timp de patru ore sau până când carnea este fragedă (o furculiță trece ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Scoateți carnea, adăugați legume, fierbeți: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Scoateți carnea și puneți-o deoparte, păstrând carnea caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Adăugați legumele în oală. Verificați gustul bulionului. Dacă este prea sărat, mai adăugați puțină apă după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Ridicați temperatura și aduceți supa la foc mic. Gatiti la foc mic pana cand ati terminat, cu aproximativ 15-30 de minute mai mult, in functie de marimea taieturii legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
10
Feliați carnea peste Bob: feliați carnea în felii subțiri peste Bob. S-ar putea să vă fie mai ușor să feliați dacă tăiați mai întâi friptura în jumătate în aceeași direcție cu bobul cărnii. Apoi feliați lungimi mai mici peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
11
Se servește în boluri, câteva bucăți de carne în fiecare, se adaugă câteva legume și puțin bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se servește cu hrean sau muștar sau ambele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista