Cina Fiartă Din New England

Cina Fiartă Din New England
New England fiert Cina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi, boabe de piper, piept de vită conservat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Cina Fiartă Din New England, Cina Fiartă Din New England, și Cina Fiartă Din New England pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați boabe de piper negru, semințe de muștar, cuișoare, ienibahar și frunze de dafin. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra cărnii de vită; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți parțial și fierbeți 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Strecurați lichidul de gătit printr-o sită peste un castron mare, rezervând lichidul de gătit; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați 1 pungă mare de plastic cu fermoar, rezistentă, în interiorul fiecăruia dintre cele 2 boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă lichidul de gătit rezervat în pungi; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați pungile; decupați cu atenție 1 colț de Jos din 1 pungă.
7
Scurgeți lichidul în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Repetați procedura cu punga rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați carne de vită, morcov, rutabaga, păstârnac, ceapă și cartofi la tigaie; aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Aranjați varza deasupra; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când varza este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți carnea de vită din tigaie și tăiați bobul în 16 felii. Se strecoară amestecul de legume printr-o sită peste un castron mare, rezervând amestecul de legume și lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Așezați 1 pană de varză, 1 1/2 căni de amestec de legume și 2 felii de vită în fiecare dintre cele 8 boluri mari de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Se toarnă 1/2 cană de lichid de gătit rezervat peste fiecare porție; rezervați lichidul de gătit rămas pentru o altă utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista