Cina Fiartă Din New England
New England fiert Cina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi, boabe de piper, piept de vită conservat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Cina Fiartă Din New England, Cina Fiartă Din New England, și Cina Fiartă Din New England pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită într-un cuptor olandez mare.
Adăugați boabe de piper negru, semințe de muștar, cuișoare, ienibahar și frunze de dafin. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra cărnii de vită; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți parțial și fierbeți 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Strecurați lichidul de gătit printr-o sită peste un castron mare, rezervând lichidul de gătit; aruncați solidele.
Așezați 1 pungă mare de plastic cu fermoar, rezistentă, în interiorul fiecăruia dintre cele 2 boluri.
Se toarnă lichidul de gătit rezervat în pungi; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați pungile; decupați cu atenție 1 colț de Jos din 1 pungă.
Scurgeți lichidul în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Repetați procedura cu punga rămasă.
Adăugați carne de vită, morcov, rutabaga, păstârnac, ceapă și cartofi la tigaie; aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Aranjați varza deasupra; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când varza este fragedă.
Scoateți carnea de vită din tigaie și tăiați bobul în 16 felii. Se strecoară amestecul de legume printr-o sită peste un castron mare, rezervând amestecul de legume și lichidul de gătit.
Așezați 1 pană de varză, 1 1/2 căni de amestec de legume și 2 felii de vită în fiecare dintre cele 8 boluri mari de supă.
Se toarnă 1/2 cană de lichid de gătit rezervat peste fiecare porție; rezervați lichidul de gătit rămas pentru o altă utilizare.