Cina De Varză Neumplută

Cina De Varză Neumplută
Cina de varză neumplută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de vită măcinată, orez instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina De Varză Neumplută, Varză Neumplută Cu O Oală, și Varză Neumplută.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, un sezon d cu praf de usturoi și piper; gatiti si amestecati pana cand carnea de vita se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scurgeți excesul de grăsime.
4
Se toarnă bulionul de vită și supa de ceapă se amestecă în tigaie cu carnea de vită și se amestecă pentru a se amesteca. Aduceți la fierbere, apoi adăugați cocktailul de orez, varză și suc de legume. Se amestecă împreună, apoi se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 30 de minute, sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De LegumeCocktail De Suc De Legume
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista