Cina de pui restante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 702 calorii, 40g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână jumătate și jumătate, unt, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Cina De Pui Remarcabilă, Restante Fleică, și Sos De Salată Grecească Remarcabil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se sotează ciupercile în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Puneți puiul în tigaie și turnați bulionul peste el. Acoperiți și fierbeți la foc mediu timp de 20 de minute sau până când puiul este gătit. Rezervați 1/2 cană de bulion din tigaie și aruncați sau salvați bulionul rămas pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți puiul într-un vas de copt de 9x13 inch și acoperiți cu anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Topiți restul de 1/2 cană de unt într-o tigaie la foc mediu și bateți în făină până se omogenizează. Se amestecă treptat 1/2 cană de bulion rezervat și jumătate și jumătate de smântână. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute. Opriți focul și amestecați parmezanul, rozmarinul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă sosul peste pui în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Așezați ciupercile sotate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Coaceți neacoperit timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați să stea câteva minute înainte de servire pentru a lăsa sosul să se îngroașe.