Cina De Pui La Cuptor
Cina de pui la cuptor este o fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, sare, pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cină ușoară de pui și cartofi la cuptor pentru doi, Cina savuroasă de pui la cuptor și cartofi, și Cina Cu Tigaie De Pui Și Legume Grecești La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Scoateți punga de măruntaie din cavitatea puiului. Se condimentează bine cavitatea cu sare și piper. Tăiați usturoiul cu sare și ierburi. Mash amestec de usturoi cu unt. Glisați amestecul de unt sub pielea pieptului de pui și lângă picioare. Umpleți cavitatea cu ceapă și ierburi întregi.
Puneți puiul în tigaie. Prăjiți 30 de minute la 425 și apoi reduceți focul la 37
Într-un castron mare, aruncați legumele cu ulei de măsline și adăugați la tigaie. Prăjiți puiul încă 40 de minute. Ocazional bateți puiul cu sucuri de tigaie. Pentru a verifica puiul pentru coacere, înțepați piciorul cu cuțit și apăsați pentru a vedea sucuri. Dacă sucurile sunt limpezi, atunci puiul este gata.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute.
Scoateți legumele prăjite într-o garnitură și păstrați-le calde la cuptor.
Așezați tigaia de prăjire pe arzătorul aragazului la foc mediu.
Adăugați vin și bulion de pui. Se amestecă și se freacă partea de jos a tigaie pentru a racla până biți maro. Se aduce la foc mic și se condimentează cu sare și piper.