Cina de pui de duminică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 547 calorii. Dacă aveți condimente cajun, jumătăți de piept de pui, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Duminică Cina Friptură De Pui, Duminică Seara Friptură De Pui & Cina De Familie, și Caserola de pui și Dressing – puteți lua o cină de duminică în orice noapte a săptămânii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Aliniați un vas de copt de 9x13 inci cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
Cuptor
2
Întindeți cartofii și ceapa în fundul vasului de copt căptușit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Amestecați făina, sarea și piperul împreună într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Rotiți pieptul de pui în amestecul de făină și aranjați deasupra cartofilor și cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Cartofi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Rola
5
Amestecați uleiul vegetal, supa de ciuperci și apa împreună într-un bol; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ciuperci
Ulei Vegetal
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Presărați condimentul Cajun pe întregul vas. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Coaceți pieptul de pui până când nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, aproximativ 2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).