Cina De Pui Cu Douăzeci De Usturoi Cu Aragaz Lent

Cina de pui cu douăzeci de usturoi cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 517 calorii, 43G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pui prăjit tăiat, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cina De Pui Cu Douăzeci De Usturoi Cu Aragaz Lent, Cina De Pui Cu Aragaz Lent, și Cina De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sare, boia, piper și ulei pentru a forma pastă; se întinde uniform pe fiecare bucată de pui.
În aragazul lent de 5 până la 6 litri, așezați felii de ceapă. Aranjați puiul peste ceapă. Separați usturoiul în cuișoare; nu curățați cuișoarele.
Așezați căței de usturoi în jurul puiului.
Capac; gatiti la setare scazuta 7 pana la 8 ore.
Cu lingura cu fante, scoateți puiul, ceapa și usturoiul din aragazul lent; așezați pe platoul de servire. Strângeți căței de usturoi pentru a folosi usturoi gătit pe piure de cartofi, legume sau pâine.