Cina De Friptură De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina prăjită de vită. Această rețetă face 10 porții cu 321 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Un amestec de morcovi pentru copii, ciuperci, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Vită Cina Enchiladas, Friptură De Vită Cina Enchiladas (Lite-Bleu), și Cina prăjită cu o singură tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați legumele într-un 5-qt. aragaz lent.
Se taie friptura în jumătate; se pune în aragaz lent.
Combinați bulionul, sarea, oregano și piperul; se toarnă peste carne.Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când carnea este fragedă.
Îndepărtați carnea și legumele într-un platou de servire; păstrați cald. Grăsime degresată din sucurile de gătit; transferați într-o cratiță mică. Aduceți lichidul la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu carne și legume.