Cina de duminică: umăr De Porc frecat și prăjit

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cina de duminică: umărul de porc frecat și prăjit ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 496 calorii. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, cayenne, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Cina De Duminică: Cafea Frecat Coaste De Vită, Cina de duminică: Cotletele de miel frecate cu Ras El Hanout, și Umăr De Porc Frecat Cu Fenicul Cu Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți umărul de porc și uscați-l; folosind un cuțit ascuțit, scorați pielea deasupra fripturii cu trape încrucișate largi.
Așezați ceapa în fundul tăvii de prăjire.
Se amestecă împreună praf de chili, chimen, boia afumată, boia fierbinte, sare, piper negru, cayenne și zahăr brun și se freacă peste friptură.
Așezați friptura pe ceapă și apoi puneți-o la frigider și lăsați-o să stea peste noapte.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade, puneti umarul in cuptor si prajiti pana cand temperatura interna ajunge la 150 de grade, aproximativ 4-5 ore; scoateti din cuptor si lasati sa stea 15-20 de minute. Sculptați, îndepărtând cu grijă crăpăturile crocante din partea de sus a fripturii și serviți cu salată de varză și pâine de porumb.