Cina de duminică: tocană de vită, ceapă și portar

Cina de duminică: carne de vită, ceapă și tocană de portar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 582 calorii, 52G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ceapă, șalotă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cina de duminică: tocană de scoici și Chorizo, Cina de duminică: tocană de miel cu găluște de semințe de Mac, și Cina De Duminică: Cafea Frecat Coaste De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați carnea de tocană de vită cu sare și piper.
Încălziți un strop mare de ulei la foc mediu mare în oală mare și căutați carnea de vită în loturi mici până când toate părțile se rumenesc.
Scoateți din oală și rezervați.
Puneți oala la loc pe foc și adăugați unt; odată ce untul s-a topit, adăugați ceapă și șalotă și gătiți, amestecând des, până când ceapa și șalota sunt moi, aproximativ 7 minute.
Adăugați carne de vită rezervată și toate sucurile, buchet de cimbru și porter, apoi adăugați stoc de vită pentru a acoperi. Se aduce la foc mic, apoi se pune focul la minim, se acoperă parțial cu capac și se lasă să gătească până se înmoaie și lichidul de gătit se îngroașă, aproximativ 1 1/2 ore.
Adăugați stoc suplimentar după cum este necesar, astfel încât tocanita să nu se usuce.
Odată ce tocană este îngroșată și carnea de vită este fragedă, condimentați după gust cu sare și piper, apoi serviți cu cartofi și un pahar de porter – dacă mai rămâne.