Cina de duminică: tocană de vită, ceapă și portar

Cina de duminică: tocană de vită, ceapă și portar
Cina de duminică: carne de vită, ceapă și tocană de portar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 582 calorii, 52G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ceapă, șalotă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cina de duminică: tocană de scoici și Chorizo, Cina de duminică: tocană de miel cu găluște de semințe de Mac, și Cina De Duminică: Cafea Frecat Coaste De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați carnea de tocană de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De VităCarne De Vită
2
Încălziți un strop mare de ulei la foc mediu mare în oală mare și căutați carnea de vită în loturi mici până când toate părțile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți din oală și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Puneți oala la loc pe foc și adăugați unt; odată ce untul s-a topit, adăugați ceapă și șalotă și gătiți, amestecând des, până când ceapa și șalota sunt moi, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați carne de vită rezervată și toate sucurile, buchet de cimbru și porter, apoi adăugați stoc de vită pentru a acoperi. Se aduce la foc mic, apoi se pune focul la minim, se acoperă parțial cu capac și se lasă să gătească până se înmoaie și lichidul de gătit se îngroașă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
PorterPorter
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați stoc suplimentar după cum este necesar, astfel încât tocanita să nu se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Odată ce tocană este îngroșată și carnea de vită este fragedă, condimentați după gust cu sare și piper, apoi serviți cu cartofi și un pahar de porter – dacă mai rămâne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
PorterPorter
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista