Cina De Duminică: Steak & Stilton Pie
Această rețetă face 4 porții cu 905 calorii, 52G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză stilton, bere, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cina de duminică: friptură și plăcintă cu rinichi, Cina De Duminică: Jambalaya, și Cina De Duminică: Kulebyaka.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare. Aruncați carnea de vită cu făină, sare și piper și prăjiți în loturi, asigurându-vă că nu înghesuiți tigaia. Odată ce carnea de vită s-a rumenit, scoateți din tigaie și rezervați.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți până începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul, morcovul și ciupercile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați cimbru și pătrunjel, apoi turnați peste bere și bulion. Fierbeți până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Odată ce carnea de vită este fragedă, condimentați cu sare și piper și răciți la temperatura camerei. Odată ce tocanita este rece, sfărâmați Stilton în tocană și amestecați cu atenție, astfel încât Stilton să nu se despartă prea mult.
Preîncălziți cuptorul la 375. Împărțiți tocană uniform între 4 boluri.
Întindeți crusta de plăcintă și periați blaturile fiecărui bol cu ou.
Tăiați crusta de plăcintă astfel încât vârfurile fiecărui castron să fie acoperite și clapele de aluat să atârne pe laturi. Acoperiți fiecare castron cu crustă de plăcintă, periați cu ou și tăiați orificiile de abur.
Coaceți până când crusta este maro aurie, aproximativ 30 de minute.
Se servește cu piure de cartofi, conopidă prăjită și bere engleză închisă.