Cina de duminică: pâine prăjită cu salată de morcovi

Cina de duminică: pâine prăjită cu salată de morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina de duminică: pâine prăjită cu salată de morcovi. Această rețetă face 4 porții cu 716 calorii, 55g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, scallions, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii, Cina De Duminică: Jambalaya, și Cina De Duminică: Kulebyaka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă. Feliați o lămâie în jumătate, strecurați fiecare jumătate în oală, apoi aruncați lămâia. Umpleți un castron suficient de mare pentru a găzdui toate pâinea dulce cu gheață și apă rece. Aduceți oala la fierbere ușoară și albiți pâinea dulce până când este fermă. Rețineți că pâinea dulce se va găti la rate diferite, în funcție de mărimea lor, așa că verificați-le des. Timpul de gătire va varia de la 4-10 minute. Odată ce fiecare este ferm, scoateți din apă cu o lingură cu fante și puneți-o într-o baie de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Odată ce pâinea dulce este rece, îndepărtați pielea și grăsimea și împărțiți ușor pâinea dulce în butoane de dimensiuni egale (aproximativ dimensiunea de 1/2 o lămâie mică este preferința mea). Condimentați pâinea dulce cu sare și piper și așezați pâinea dulce între două tigăi de foi, așezați două cutii mari deasupra și puneți-le la frigider timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Combinați morcovii răzuți și scallions cu sucul din lămâia rămasă, stropiți cu ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Odată ce pâinea dulce este presată, acoperiți fiecare bucată cu făină, apoi ouă, pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare și prăjiți pâinea dulce în loturi mici, păstrând pâinea dulce finită caldă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Serviți imediat pâine dulce cu salată de morcovi și pene de lămâie și, dacă este disponibil, un pahar mare de Saison.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista