Cina de duminică: pâine prăjită cu salată de morcovi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina de duminică: pâine prăjită cu salată de morcovi. Această rețetă face 4 porții cu 716 calorii, 55g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, scallions, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii, Cina De Duminică: Jambalaya, și Cina De Duminică: Kulebyaka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă. Feliați o lămâie în jumătate, strecurați fiecare jumătate în oală, apoi aruncați lămâia. Umpleți un castron suficient de mare pentru a găzdui toate pâinea dulce cu gheață și apă rece. Aduceți oala la fierbere ușoară și albiți pâinea dulce până când este fermă. Rețineți că pâinea dulce se va găti la rate diferite, în funcție de mărimea lor, așa că verificați-le des. Timpul de gătire va varia de la 4-10 minute. Odată ce fiecare este ferm, scoateți din apă cu o lingură cu fante și puneți-o într-o baie de apă cu gheață.
Odată ce pâinea dulce este rece, îndepărtați pielea și grăsimea și împărțiți ușor pâinea dulce în butoane de dimensiuni egale (aproximativ dimensiunea de 1/2 o lămâie mică este preferința mea). Condimentați pâinea dulce cu sare și piper și așezați pâinea dulce între două tigăi de foi, așezați două cutii mari deasupra și puneți-le la frigider timp de o oră.
Combinați morcovii răzuți și scallions cu sucul din lămâia rămasă, stropiți cu ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper. Rezervă.
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Odată ce pâinea dulce este presată, acoperiți fiecare bucată cu făină, apoi ouă, pesmet.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare și prăjiți pâinea dulce în loturi mici, păstrând pâinea dulce finită caldă la cuptor.
Serviți imediat pâine dulce cu salată de morcovi și pene de lămâie și, dacă este disponibil, un pahar mare de Saison.