Cina de duminică: puiul fript al lui Simon Hopkinson
Cina de duminică: puiul fript al lui Simon Hopkinson necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 913 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Mergeți la magazin și ridicați unt, lămâie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cina de duminică: pui fript cu vafe de ierburi, Cina de duminică: pui fript cu lămâie cu cartofi cu ierburi, și Cina de duminică: friptură cu ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. Folosiți-vă mâinile pentru a unge untul înmuiat peste tot puiul.
Așezați puiul într-o tigaie cu suficient spațiu liber. Condimentează liberal cu sare și piper, apoi strecoară sucul de lămâie peste pasăre.
Așezați ierburile și usturoiul în cavitatea puiului împreună cu jumătățile de lămâie stoarse.
Prăjiți la cuptor 10 până la 15 minute. Se unge, apoi se reduce temperatura cuptorului la 375 buc.F. Se prăjește cu 30 până la 45 de minute mai mult, cu ungere ocazională. Puiul ar trebui să fie maro auriu peste tot, cu o piele crocantă și să aibă sucuri de unt, lămâie, de o culoare maro-nuci în partea de jos a tigaiei.
Opriți cuptorul, lăsând ușa întredeschisă și lăsați puiul să se odihnească cu cel puțin 15 minute înainte de sculptură. Acest lucru permite cărnii să se relaxeze și să rețină sucurile, rezultând o sculptură mai ușoară și o carne umedă.
Sucurile rezultate se descurcă suficient de bine singure, după un tel ușor sau se amestecă, pentru a servi drept "sos"—nu este nevoie să faceți nimic mai complicat.