Cina de duminică: puiul fript al lui Simon Hopkinson

Cina de duminică: puiul fript al lui Simon Hopkinson
Cina de duminică: puiul fript al lui Simon Hopkinson necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 913 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Mergeți la magazin și ridicați unt, lămâie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cina de duminică: pui fript cu vafe de ierburi, Cina de duminică: pui fript cu lămâie cu cartofi cu ierburi, și Cina de duminică: friptură cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. Folosiți-vă mâinile pentru a unge untul înmuiat peste tot puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2
Așezați puiul într-o tigaie cu suficient spațiu liber. Condimentează liberal cu sare și piper, apoi strecoară sucul de lămâie peste pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați ierburile și usturoiul în cavitatea puiului împreună cu jumătățile de lămâie stoarse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Prăjiți la cuptor 10 până la 15 minute. Se unge, apoi se reduce temperatura cuptorului la 375 buc.F. Se prăjește cu 30 până la 45 de minute mai mult, cu ungere ocazională. Puiul ar trebui să fie maro auriu peste tot, cu o piele crocantă și să aibă sucuri de unt, lămâie, de o culoare maro-nuci în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Opriți cuptorul, lăsând ușa întredeschisă și lăsați puiul să se odihnească cu cel puțin 15 minute înainte de sculptură. Acest lucru permite cărnii să se relaxeze și să rețină sucurile, rezultând o sculptură mai ușoară și o carne umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
6
Sucurile rezultate se descurcă suficient de bine singure, după un tel ușor sau se amestecă, pentru a servi drept "sos"—nu este nevoie să faceți nimic mai complicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate51
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista