Cina de duminică: pui fript cu lămâie cu cartofi cu ierburi

Cina de duminică: puiul prăjit cu lămâie cu cartofi din plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 959 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de pui, usturoi, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Cina de duminică: pui fript cu vafe de ierburi, Cina de duminică: pește prăjit umplut cu lămâie și ierburi, și Cina de duminică: pui de cărămidă cu cartofi zdrobiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425. Clătiți bine puiul și uscați-l, îndepărtați punga de măruntaie și aruncați sau salvați pentru o altă utilizare. Tăiați excesul de grăsime de la deschiderea cavității de pui, dacă este necesar.
Aranjați ceapa înjumătățită în centrul vasului pyrex de 9X13 inci pentru a acționa ca bază pe care să stea puiul.
Puneți puiul deasupra cepei. Strângeți lămâia înjumătățită pe corpul și picioarele puiului, apoi puneți lămâile în cavitatea puiului, repetați cu toate lămâile înjumătățite.
Puneți usturoiul zdrobit și în cavitate, apoi legați picioarele de pui împreună cu sfoară de bucătărie. Condimentați puiul liberal cu sare și piper negru crăpat.
Spălați cartofii fingerling și feliați cele mai mari fingerlings pe jumătate pe lungime. Aruncați cartofii cu ulei de măsline, jumătate din ierburile tocate și condimentați cu sare și piper.
Așezați în vasul de copt prăjit în jurul puiului.
Prăjiți până când temperatura luată în partea cea mai groasă a sânului înregistrează 150 de metri cubi F, iar coapsele înregistrează cel puțin 165 de metri cubi F, aproximativ o oră.
Scoateți din cuptor și lăsați puiul să se odihnească timp de 15 minute.
Scoateți cartofii și aruncați cu ierburile tocate rămase. Tăiați puiul și serviți imediat.