Cina de duminică: piept de rață ars și compot de caise

Cina de duminică: pieptul de rață ars și compotul de caise este un fără gluten și fără lactate sos. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $6.68 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de caise, suc de ananas, piept de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas, Cina De Duminică: Piept De Curcan La Grătar Cu Lămâie, și Cina de duminică: scoici arse cu linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scor partea grasă a sânilor de rață cu un cuțit ascuțit până când ajunge aproape la carne. Condimentați rața cu o cantitate bună de sare și un strop de piper.
Combinați caisele, sucul de ananas și zahărul brun într-o tigaie mică de sos și aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți timp de 6 minute sau până când caisele sunt moi și groase.
Încălziți tigaia suficient de mare pentru a ține ambii sâni la foc mare, adăugați pielea sânilor cu fața în jos și gătiți până când pielea devine maro auriu și o mare parte din grăsime este redată, aproximativ 5 minute. Întoarceți sânii de rață și gătiți până la mediu rar (130 temperatura internă a lui F), aproximativ încă 3 minute.
Lăsați rața să se odihnească înainte de feliere și serviți cu o bucată mare de compot de caise.