Cina de duminică: piept de rață ars și compot de caise

Cina de duminică: piept de rață ars și compot de caise
Cina de duminică: pieptul de rață ars și compotul de caise este un fără gluten și fără lactate sos. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $6.68 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de caise, suc de ananas, piept de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas, Cina De Duminică: Piept De Curcan La Grătar Cu Lămâie, și Cina de duminică: scoici arse cu linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scor partea grasă a sânilor de rață cu un cuțit ascuțit până când ajunge aproape la carne. Condimentați rața cu o cantitate bună de sare și un strop de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați caisele, sucul de ananas și zahărul brun într-o tigaie mică de sos și aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți timp de 6 minute sau până când caisele sunt moi și groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Încălziți tigaia suficient de mare pentru a ține ambii sâni la foc mare, adăugați pielea sânilor cu fața în jos și gătiți până când pielea devine maro auriu și o mare parte din grăsime este redată, aproximativ 5 minute. Întoarceți sânii de rață și gătiți până la mediu rar (130 temperatura internă a lui F), aproximativ încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Lăsați rața să se odihnească înainte de feliere și serviți cu o bucată mare de compot de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
CompotCompot
Rață întreagăRață întreagă
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista