Cina De Duminică: Piept De Curcan La Grătar Cu Lămâie

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Cina de duminică: pieptul de curcan la grătar cu lămâie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher și piper crăpat, lămâi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Cina de duminică: piept de rață ars și compot de caise, Cina De Duminică: Plăcintă Cu Tamale De Curcan, și Cina de duminică: curcan și Chili Poblano prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați lămâile în jumătate, sucul într-un castron mare și adăugați și jumătăți de lămâie sucate în castron.
Adăugați un vârf mare de sare și piper, cimbru și ulei vegetal.
Puneți pieptul de curcan în marinată și lăsați să stea câteva ore, sau ideal peste noapte.
Preîncălziți grătarul sau încălziți grătarul la foc mediu.
Așezați pieptul pe grătar sau pe grătar și gătiți până când semnele grătarului sunt maro auriu; răsturnați și gătiți până când temperatura internă ajunge la 160 de grade F. Dacă gătiți pe un grătar în aer liber, folosiți căldură indirectă pentru a termina sânul; dacă folosiți tigaia pentru grătar, terminați în cuptorul de 400 de grade F.