Cina De Duminică: Hotpot Lancashire

Cina De Duminică: Hotpot Lancashire
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina de duminică: Lancashire Hotpot. Această rețetă servește 4 și costă 3,2 USD pe porție. O porție conține 674 calorii, 54g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 58 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare kosher și piper crăpat, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Lancashire hotpot, Cina De Duminică: Pierogies, și Cina De Duminică: Kulebyaka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rinichi de praf cu făină. Topiți untul într-o tigaie mare, apoi prăjiți rinichii până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Odată ce rinichii sunt maronii, scoateți din tigaie și adăugați un vârtej mare de ulei vegetal; se fierbe carnea de tocană în loturi până se rumenesc pe toate părțile și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoi, morcov, țelină, ceapă și cimbru în tigaie și gătiți până când legumele încep să se înmoaie, scarping bucăți maro din partea de jos a tigaiei, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ciorba de vită și aduceți la foc mic, apoi întoarceți-vă la scăzut în timp ce pregătiți vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați jumătate din cartofi într-un model suprapus pe fundul unui vas mare de copt rezistent la cuptor, cu un capac etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se toarnă tocană peste cartofi și se acoperă cu restul de cartofi feliați într-un model suprapus. Se acoperă cu capac și se introduce în cuptor până când cartofii sunt moi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor și punctați cu bucăți de unt. Întoarceți cuptorul la fiert și rumeniți cartofii până devin aurii; lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se ornează cu pătrunjel tocat și se servește cu un pahar mare de bere maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
AleAle
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista