Cina de duminică: găini Cornish cu unt cu cuscus de migdale

Cina de duminică: găini Cornish cu unt cu cuscus de migdale
Duminică cina: Butterflied Cornish Hens cu cuscus de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1214 calorii, 73G de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 38 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cuscus de stafide de migdale, boia de ardei, chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Găini Cornish Curry Cu Couscous De Coriandru De Nucă De Cocos, Cina de duminică: kebab de miel cu cuscus israelian, și Găini Cornish cu umplutură de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați pieptul de găină cu fața în jos pe tabla de tăiat. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați de-a lungul fiecărei părți a osului din spate și îndepărtați; răsturnați găina și apăsați în jos, astfel încât găina să se aplatizeze. Repetați cu pasărea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se amestecă chimenul, boia afumată și sarea împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Stropiți ulei de măsline peste păsări și frecați amestecul de condimente pe ambele părți ale fiecărei păsări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați păsările cu pieptul în sus în vasul de copt pyrex, coaceți până când păsările se rumenesc și temperatura internă ajunge la 170 de euro, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Aduceți bulionul de pui și uleiul de măsline la foc mic într-o cratiță mică, adăugați capacul de cuscus și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Lăsați să stea până când tot lichidul a fost absorbit sau aproximativ 10 minute. Puf cu o furculiță, condimentează cu sare și piper și aruncă cu migdale și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista