Cina De Duminică: Cozi De Miel Curry

Cina De Duminică: Cozi De Miel Curry
Cina de duminică: Coajele de miel curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 515 calorii. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Cina De Duminică: Cozi De Miel Fierte Cu Citrice, Cina de duminică: Cotletele de miel frecate cu Ras El Hanout, și Cina de duminică: kebab de miel cu cuscus israelian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-un vas mare de fiert până la sclipire; presărați sare și piper și căutați fiecare coadă până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Scoateți din tigaie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa tocată în tigaie și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul și morcovii și gătiți până încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
6
Adăugați pudră de curry, chimen și tumeric și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
TurmericTurmeric
ChimenChimen
7
Întoarceți gambele în tigaie și acoperiți cu bulion de pui. Se acoperă cu capac și se introduce în cuptor. Gatiti pana cand carnea este frageda, aproximativ 1 ora si 30 de minute. Odată ce carnea este fragedă, scoateți gambele din lichidul de fiert și puneți vasul pe aragaz, adăugați stafide și aduceți la foc mic la foc mare. Reduceți lichidul de fierbere la jumătate și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
StafideStafide
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Așezați gambele înapoi în tigaie, întorcându-le pentru a acoperi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se presară migdale prăjite și se servește cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
MigdaleMigdale

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista