Cina De Duminică Cotlete De Porc Umplute, Cartofi Cremă De Brânză, Mazăre De Zahăr

Cina De Duminică Cotlete De Porc Umplute, Cartofi Cremă De Brânză, Mazăre De Zahăr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina de duminică cotlete de porc umplute, cartofi cu brânză cremă, mazăre cu zahăr. Această rețetă servește 4 și costă 8,12 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 951 calorii, 77g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, mazăre cu zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina De Duminică Cotlete De Porc Umplute, Cartofi Cremă De Brânză, Mazăre De Zahăr, Cotlet de porc cu sos de Cran-mere, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr, și Cotlet de porc și mazăre de zahăr cu glazură de Julep de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cartofii cu apă și condimentați cu sare. Acoperiți tigaia pentru a aduce cartofii la fierbere rapidă. Fierbeți cartofii până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți cartofii și readuceți-i în oala fierbinte pentru a se usca. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți laptele, crema de brânză și ceapa la foc mediu mic până când crema de brânză se topește în lapte și bule de amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CeapăCeapă
LapteLapte
4
Se toarnă lapte fierbinte și cremă de brânză în cartofi și se pasează la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CartofiCartofi
LapteLapte
5
Adăugați puțin lapte suplimentar pentru cartofi mai moi. Se condimentează cu sare, după gustul dvs. și se transferă într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
SareSare
6
Se ornează cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
7
Preîncălziți o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ulei și slănină în tigaie și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați măr, țelină și ceapă și condimentați amestecul cu ierburi, sare și piper. Reduceți căldura la mediu. Gatiti legumele 5 minute, amestecand frecvent. Zdrobiți brioșele de porumb în tigaie și combinați umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brioșe De PorumbBrioșe De Porumb
LegumeLegume
UmpluturăUmplutură
țelinățelină
MărMăr
IerburiIerburi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Preîncălziți o tigaie mare sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
11
Stropiți cotletele cu ulei și condimentați cu sare și piper. Gatiti cotletele 3-4 minute pe fiecare parte. Nu gătiți prea mult. Cotletele ar trebui să fie ferme, dar totuși să dea sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Într-o cratiță medie, puneți mazărea și bulionul și 1 lingură de unt la foc mediu. Când lichidul fierbe, acoperiți tigaia și reduceți focul la minim. Fierbeți mazărea 3 până la 5 minute, până când este fragedă, dar încă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
UntUnt
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
13
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați mazărea cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Pentru a asambla cotletele umplute, puneți o cotletă subțire pe farfuria de cină sau pe farfuria de servire. Mound cotlet de porc cu umplutura, permițând unele să se varsă pe placa, apoi top cu un al doilea cotlet. Repetați cu 3 porții rămase. Treceți cartofii și mazărea pentru a finaliza masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
CartofiCartofi
UmpluturăUmplutură

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista