Cina De Curcan Italian Cu Aragaz Lent

Reteta Slow-aragaz Cina de curcan Italian este gata în aproximativ 6 ore și 30 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 321 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de coapse de curcan, cuscus, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lent-Aragaz Italian Curcan-Orez Cina, Cina de curcan în aragazul lent, și Sandwich-Uri De Cină Cu Curcan Deschis Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, așezați coapsele de curcan. Într-un castron mic, amestecați roșiile, pasta de roșii și usturoiul.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, gătiți cuscusul în apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Măriți setarea căldurii pe aragazul lent la mare. Se amestecă dovlecelul în amestecul de roșii. Acoperiți; gatiti aproximativ 20 de minute mai mult sau pana cand dovlecelul este fraged.
Pentru a servi, scoateți oasele din curcan. Se amestecă ușor pentru a rupe curcanul.
Se servește peste cuscus.