Reteta Slow-aragaz Cina de curcan Italian este gata în aproximativ 6 ore și 30 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 321 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de coapse de curcan, cuscus, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lent-Aragaz Italian Curcan-Orez Cina, Cina de curcan în aragazul lent, și Sandwich-Uri De Cină Cu Curcan Deschis Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, așezați coapsele de curcan. Într-un castron mic, amestecați roșiile, pasta de roșii și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Coapsă
Pasta De Tomate
Tomate
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
2
Se toarnă peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
4
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, gătiți cuscusul în apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Măriți setarea căldurii pe aragazul lent la mare. Se amestecă dovlecelul în amestecul de roșii. Acoperiți; gatiti aproximativ 20 de minute mai mult sau pana cand dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tomate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Pentru a servi, scoateți oasele din curcan. Se amestecă ușor pentru a rupe curcanul.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.