Cidru de porc Chop cina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 570 calorii. Un amestec de ulei de măsline, morcov, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Cina de cotlet de porc pentru doi, Cina Cu Cotlet De Porc, și Cina Cu Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați cimbru, sare și piper; frecați pe ambele părți ale cotletelor de porc. Într-o tigaie mare la foc mediu, rumenim cotletele în ulei pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlet De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți și puneți deoparte.
3
Adăugați cidru în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cartofii, ceapa, morcovul, Napul și Cotletele de porc. Aduceți la fierbere. reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când sucurile de carne se limpezesc și legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Nap
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Transferați Cotletele de porc și legumele într-un platou de servire și păstrați-le la cald. Pentru sos, aduceți sucurile de tigaie la fierbere; gatiti, neacoperit, pana se reduce la 3/4 cana. Într-un castron mic, combinați făina, nucșoara și smântâna până se omogenizează. se amestecă în lichid redus. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. se servește cu carne și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.