Cina De Cotlet De Porc Cu Cidru
Cidru de porc Chop cina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 570 calorii. Un amestec de ulei de măsline, morcov, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Cina de cotlet de porc pentru doi, Cina Cu Cotlet De Porc, și Cina Cu Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cimbru, sare și piper; frecați pe ambele părți ale cotletelor de porc. Într-o tigaie mare la foc mediu, rumenim cotletele în ulei pe ambele părți.
Scoateți și puneți deoparte.
Adăugați cidru în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați cartofii, ceapa, morcovul, Napul și Cotletele de porc. Aduceți la fierbere. reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când sucurile de carne se limpezesc și legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Transferați Cotletele de porc și legumele într-un platou de servire și păstrați-le la cald. Pentru sos, aduceți sucurile de tigaie la fierbere; gatiti, neacoperit, pana se reduce la 3/4 cana. Într-un castron mic, combinați făina, nucșoara și smântâna până se omogenizează. se amestecă în lichid redus. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. se servește cu carne și legume.