Cina de cotlet de porc a bunicii
Cina de cotlet de porc a bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă face 4 porții cu 430 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de slănină, cartofi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cina Cu Cotlet De Porc, Cina Cu Cotlet De Porc, și Cina de cotlet de porc pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare, adâncă, cu capac și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până când este gătită, dar nu crocantă, aproximativ 6 minute.
Scoateți slănina din tigaie și puneți-o deoparte.
Căutați Cotletele de porc până se rumenesc pe fiecare parte.
Așezați Cotletele de porc, ceapa și feliile de cartofi în tigaie și turnați apa peste ingrediente. Acoperiți tigaia, aduceți la fierbere la foc mediu, reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Se presară sare și piper și se servește.