Cina De Cotlet De Porc
Cina de cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Un amestec de mazăre, vin, cotlete de coaste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cina De Cotlet De Porc, Cina De Cotlet De Porc, și Cina De Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie, intorcand o data, pana se rumeneste.
Așezați cartofii în aragaz lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Se amestecă supă, ciuperci, vin, cimbru, praf de usturoi, sos Worcestershire și făină; lingură jumătate din amestecul de supă peste cartofi.
Așezați carnea de porc pe cartofi; acoperiți cu amestecul de supă rămas.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 7 ore.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent; păstrați cald. Se amestecă pimientos și mazăre în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la foc mic aproximativ 15 minute sau până când mazărea este fragedă.
Serviți amestecul de legume cu carne de porc.