Cina Cu Coaste Scurte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina cu coaste scurte. Această rețetă servește 4 și costă 6,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 1470 calorii, 53G de proteine, și 121G de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaste scurte de vită, napi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Cină Ușoară Cu Coaste Scurte De Vită Cu Aragaz Lent, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Cina de pui All-in-One pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați morcovii, cartofii, ceapa și Napul și tăiați-le în zaruri de aproximativ 1/2 inch.
Clătiți coastele, scurgeți și așezați osul într-un singur strat într - o caserolă de 12 x 14 inci (aproximativ 5 qt.) cel puțin 2 inci adâncime. Distribuiți legumele uniform în jur, dar nu peste carne.
Se toarnă bulion și 1 1/4 căni de apă în caserolă.
Înveliți vârfurile de coaste cu 6 linguri de hrean.
Acoperiți bine caserola cu folie, tentând dacă este necesar pentru a împiedica folia să atingă coastele.
Coaceți într-un cuptor 375 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 3 ore.
Între timp, rupeți frunzele din năsturel și tocați mărunt tulpinile. Acoperiți fiecare separat și răciți.
Descoperiți caserola și coaceți până când coastele se rumenesc, aproximativ 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați coastele într-un platou mare și păstrați-le la cald.
Amestecați tulpinile de năsturel tocate cu legumele și reveniți la cuptor până când năsturelul este ușor ofilit, aproximativ 5 minute, amestecând o dată sau de două ori. Cu lingura cu fante, transferați legumele pe platou. Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie, apoi turnați sucurile într-un castron.
Garnisiți platoul cu frunzele de năsturel.
Serviți carnea și legumele cu sucuri de tigaie, hrean și sare după gust.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.