Cina Cu Coaste Scurte

Cina Cu Coaste Scurte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina cu coaste scurte. Această rețetă servește 4 și costă 6,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 1470 calorii, 53G de proteine, și 121G de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaste scurte de vită, napi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Cină Ușoară Cu Coaste Scurte De Vită Cu Aragaz Lent, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Cina de pui All-in-One pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați morcovii, cartofii, ceapa și Napul și tăiați-le în zaruri de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Clătiți coastele, scurgeți și așezați osul într-un singur strat într - o caserolă de 12 x 14 inci (aproximativ 5 qt.) cel puțin 2 inci adâncime. Distribuiți legumele uniform în jur, dar nu peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Se toarnă bulion și 1 1/4 căni de apă în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Înveliți vârfurile de coaste cu 6 linguri de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Acoperiți bine caserola cu folie, tentând dacă este necesar pentru a împiedica folia să atingă coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți într-un cuptor 375 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Între timp, rupeți frunzele din năsturel și tocați mărunt tulpinile. Acoperiți fiecare separat și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
8
Descoperiți caserola și coaceți până când coastele se rumenesc, aproximativ 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați coastele într-un platou mare și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Amestecați tulpinile de năsturel tocate cu legumele și reveniți la cuptor până când năsturelul este ușor ofilit, aproximativ 5 minute, amestecând o dată sau de două ori. Cu lingura cu fante, transferați legumele pe platou. Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie, apoi turnați sucurile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Garnisiți platoul cu frunzele de năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
11
Serviți carnea și legumele cu sucuri de tigaie, hrean și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista