Cina Cu Carne De Vită Gătită Lent

Cina cu carne de vită gătită lent este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, piept de vită corned, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne De Vită Gătită Lent, Carne de vită și varză gătită lent, și Carne de vită gătită lent pentru sandvișuri.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 5 până la 6 litri, amestecați morcovii, cartofii și ceapa.
Dacă este necesar, tăiați pieptul de vită corned pentru a se potrivi în aragazul lent; așezați peste legume.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Dacă pieptul este ambalat cu pachet de condimente, adăugați conținutul pachetului de condimente și omiteți piperul, cuișoarele și frunza de dafin. Dacă nu, adăugați piper, cuișoare și frunze de dafin.
Capac; gatiti la setare scazuta 10-12 ore.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Scoateți pieptul din aragazul lent; așezați pe platoul de servire.
Tăiați pieptul în felii subțiri. Cu lingura cu fante, așezați legumele în vasul de servire.