Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de pește Cilantro-Lime. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 561 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, fileuri de grup, amestec de condimente fajita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Tacos de pește Cilantro și Lime, Tacos De Pește Cilantro Lime, și Tacos de pește cu cremă de lime-Cilantro pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.