Cilantro-usturoi cu Salsa de porumb Zesty

Cilantro-usturoi cu Salsa de porumb Zesty
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sfoara de coriandru-usturoi cu Salsan de porumb Zesty. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.17 pe portie. O porție conține 222 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, salsa de porumb zesty, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa De Porumb Zesty, Crabcakes Cilantro cu Salsa de porumb Dijon, și Torturi De Coriandru De Porumb Cu Salsa De Dovlecel Prăjită.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează și frecați amestecul de coriandru peste friptura de mușchi. Se răcește 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
3
10 până la 12 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
4
Lăsați să stea 10 minute.
5
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6
Se servește cu Salsa de porumb Zesty; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista