Cilantro-Frecat Crostini
Coriandru-frecat muschiulet Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 105 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ghimbir, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bine. Încercați Paprikan și coriandru frecat fripturi cu salsa Orange-coriandru, Oregano-Coriandru-Curcan Frecat, și Cotlete de miel frecate cu coriandru și Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carnea de vită.
Combinați filetul, ceapa verde și următoarele 4 ingrediente (ceapa verde prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați. Marinați la frigider 3 ore, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați coriandrul și 1/4 cană de piper într-un bol mic; deoparte.
Scoateți filetul din pungă; se usucă cu un prosop de hârtie. Aruncați marinada. Frecați amestecul de coriandru uniform peste filet.
Așezați filetul pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometru de carne în cea mai groasă porțiune de muschiulet.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Așezați filetul pe un platou; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 10 minute. Feliați filetul în diagonală peste cereale în 12 felii; deoparte.
Combinați pătrunjelul și următoarele 7 ingrediente (pătrunjel prin usturoi) într-un castron mare.
Adăugați felii de roșii; aruncați ușor pentru a acoperi.
Puneți 2 felii de roșii pe pâine prăjită; se acoperă cu 1 felie de filet și 1 lingură de sos de muștar Miso.