Cilantro Crusted Mahi Mahi

Cilantro Crusted Mahi Mahi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 23,29 USD pe porție. O porție conține 829 calorii, 126g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de piper, coriandru, file de mahi mahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie, Mahi mahi cu crustă de migdale-cimbru cu sos Chardonnay de lămâie, și Mahi mahi cu coajă de caju-nucă de cocos cu Salsa portocalie-banană.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.Condimentează ambele părți ale peștelui cu sare și piper.Dragați doar o parte a fiecărui file în coriandru.
Așezați peștele, cu cilantro în jos, în uleiul de măsline fierbinte, având grijă să nu înghesuiți tigaia.Gatiti pana cand coriandrul este crocant, verificand adesea sa nu ardeti. (Verific după 1 minut, apoi la fiecare 30 de secunde după aceea.).Întoarceți peștele, apoi puneți-l în cuptorul preîncălzit.
Coaceți timp de 3-5 minute, sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.Dacă nu aveți o tigaie mare rezistentă la cuptor, puteți găti pește câteva fileuri simultan, apoi transferați într-un vas de copt pentru a termina gătitul. Puteți folosi mai puțin ulei sau spray antiaderent dacă utilizați o tigaie antiaderentă, nu uitați să adăugați mai mult înainte de a adăuga mai mult pește.
Adăugați timp suplimentar de gătit, deoarece vasul nu este preîncălzit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.