Cilantro Chili-Lime Caju Pesto

Nevoie de un fără gluten, Primal, FODMAP prietenos și condiment vegetarian? Pesto de caju Cilantro Chili-Lime ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 308 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Un amestec de suc de lămâie, caju de chili-lime, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chili Vegetarian cu smântână de caju de Cilantro-Lime, Curry De Nucă De Cocos De Linte Cu Taitei De Castravete Caju Cilantro Pesto, și Muschiulet de porc cu Pesto Cilantro-var.
Instrucțiuni
Puneți cilantro, pătrunjel, suc de lămâie, caju, ulei de măsline, sare, piper, piper cayenne și brânză rasă în vasul unui robot de bucătărie. Puls până când amestecul este neted, 8 până la 10 impulsuri. Dacă amestecul este prea gros, adăugați mai mult ulei de măsline; dacă este prea subțire, adăugați mai multe caju.
Se toarnă în 4 recipiente pentru congelator cu o cană. Utilizați un recipient în câteva zile; înghețați celelalte pentru mai târziu.