Cifrele de afaceri cu suc de fructe cu unt ale revistei Food & Wine

Cifrele de afaceri cu suc de fructe cu unt ale revistei Food & Wine
O porție conține 358 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,45 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de praz, ou, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Fenicul crocant la cuptor al revistei Food & Wine, Plăcintă cu cremă de Caramel a revistei Food & Wine cu Topping crocant de orez, și Gratin De Varză De Bruxelles (Revista Food Network) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați prazul tăiat cubulețe și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați shiitake-ul și gătiți, amestecând des, până când lichidul lor s-a evaporat, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și cimbru și se fierbe timp de 2 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și ungeți ușor pergamentul. Într-un castron mare, aruncați dovleceii cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Întindeți dovlecelul pe foaia de copt pregătită și coaceți aproximativ 25 de minute, până se înmoaie și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați dovleceii la Praz și ciuperci și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți ușor foietajul într-un dreptunghi de 12 pe 16 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Tăiați patiseria în douăsprezece pătrate de 4 inci. Puneți 2 linguri de amestec de shiitake-dovlecei pe fiecare pătrat și acoperiți cu 2 linguri de brânză de capră. Periați ușor marginea pătratelor cu o parte din oul bătut. Îndoiți pătratele pentru a forma triunghiuri și sertizați marginile decorativ cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Aranjați cifrele de afaceri pe foaia de copt pregătită la aproximativ 1/2 inch distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Ungeți vârfurile cifrelor de afaceri cu oul bătut rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Coaceți aproximativ 25 de minute, până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista