Cifre De Afaceri Pinto Bean

Cifre De Afaceri Pinto Bean
Nevoie de o lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Cifrele de afaceri Pinto Bean ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți brânză cheddar, produse de patiserie), baie de fasole pinto și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola De Fasole Pinto, Caserola De Fasole Pinto, și Tacos Cu Fasole Pinto.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați scufundarea de fasole, ceapa și ardeiul verde; pus deoparte. Pe o suprafață ușor făinată, rulați produse de patiserie la 1/8-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi1/4 Cană Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
La 8 PruneLa 8 Prune
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se presară cu jumătate de brânză; apăsați ușor cu degetele. Întoarceți patiseria; se presară cu brânza rămasă și se presează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3
Se taie în 3-in. cercuri.
4
Așezați aproximativ 2 lingurițe de amestec de fasole în centrul fiecărui cerc. Îndoiți; apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
5
Se presară cu pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Așezați pe foi de copt ușor unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Se coace la 350 la 15-18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Serviți cu salsa și smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 55 de dolari.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie aproape de meridianul 4. Longitudinea este 60% vin de bază din vintage 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă din foudre și stejar neutru. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4GR / L.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista