Cifre De Afaceri De Varză Savuroasă

Cifre De Afaceri De Varză Savuroasă
Cifrele de varză savuroase necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână morcov, sare kosher, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Gratin De Varză Savoy, Varză Murată, și Supă de varză Savoy sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați făina și sarea T. Folosind un blender pastos, tăiați untul rece în făină până când amestecul dvs. arată ca o masă de curs cu niște bucăți de unt de mărimea unui mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Se amestecă apa în iaurt și se adaugă la amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
3
Amestecă până obții un aluat frumos.Formați aluatul într-o bilă. Pe o suprafață făinoasă, rulați într-un dreptunghi de 18 x 9 inci. Luați capetele și pliați aluatul transversal în treimi formând un dreptunghi de 6 pe 9 inci. Îndoiți din nou aluatul în treimi din cealaltă parte (în dreapta dvs., astfel încât să aveți un pătrat mic sau chiar o formă de bilă). Înfășurați aluatul și răciți-l la frigider timp de 1 oră.În timp ce aluatul se răcește, faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut de dimensiuni medii, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați varza, morcovul, ceapa, usturoiul, restul de sare de T și semințele de muștar în tigaie. Saut pentru 5-6 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
VarzăVarză
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați bulionul și continuați să gătiți și amestecați până când tigaia este aproape uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți din căldură și cool.At acest punct taie aluatul răcit în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Rulați fiecare jumătate din aluat pe o suprafață făinoasă într-un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Tăiați cele două pătrate de 12 inci în 8 pătrate de dimensiuni egale. Împărțiți amestecul de varză răcit în mod egal între cele 8 pătrate. Îndoiți marginile aluatului unul spre celălalt pentru a forma o formă triunghiulară. Crimpați marginile împreună cu capătul unei furculițe și periați cu ou și presărați cu sare suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
AluatAluat
SareSare
OuăOuă
10
Coaceți la 395 timp de 10 minute. Reduceți focul la 385 și coaceți încă 12-15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista