Cifrele de afaceri de somon-plante medicinale este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 405 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ierburi precum chervil, dezosat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cifre De Afaceri Cu Smântână De Somon (Produse De Patiserie), Somon Cu Crustă De Ierburi, și Somon Cu Plante De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, aduceți bulionul de pui și orezul la fiert la foc mediu-mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged pentru a mușca, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Între timp, într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și ciupercile și amestecați des până când ceapa este moale și lichidul s-a evaporat, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați vin, creșteți căldura și aduceți la fierbere; adăugați bucăți de somon și reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti, amestecand des, pana cand somonul este rupt in fulgi si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 7-10 minute. Se amestecă orezul, sarea, piperul și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Tăiați fiecare foaie de foietaj în nouă pătrate de 3 inci. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat, rulați fiecare pătrat O dată în fiecare direcție pentru a aplatiza și întinde la aproximativ 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în Jumătate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Așezați 1 lingură de umplutură în mijlocul fiecărui pătrat.
7
Ungeți ușor marginile cu amestec de ouă și pliați în diagonală peste umplutură pentru a face triunghiuri; ciupiți marginile pentru a sigila. Aranjați produse de patiserie la o distanță de 1/2 inch pe două foi de copt de 12 pe 15 inci căptușite cu pergament. Periați ușor partea superioară a fiecărei produse de patiserie cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți produse de patiserie într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.