Rețeta rapidă a rubarbei de mere ar putea satisface pofta scoțiană în jurul valorii de 55 minute. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 61 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, jumătate de patiserie cu puf pkg, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cifra De Afaceri Cu Mere, Smoothies Cu Cifra De Afaceri Apple, și Cifra De Afaceri Crocantă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați foaia de copt cu margini cu hârtie pergament; pus deoparte. Într-un castron mare, aruncați împreună, mere, rubarbă, zahăr, făină, suc de lămâie și scorțișoară.Desfaceți patiseria pe tigaia pregătită. Se amestecă amestecul de mere pe lungime de-a lungul jumătății de patiserie, lăsând marginea inchului de la centimetru descoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Scorțișoară
Rubarbă
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Bol
Tigaie
2
Bateti galbenusul de ou cu 1 lingurita de apa; perie unele peste frontieră. Folosind hârtie pergament pentru a ridica, pliați patiseria neacoperită peste umplutură; cu marginile de presare a furcii pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bateti
3
Periați blatul cu spălare cu ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Tăiați 4 bare oblice de 2 inci distanțate uniform deasupra.
5
Se presara cu zahar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
6
Coaceți în centrul cuptorului de 375 grade F până când este auriu și umplutura este fragedă, aproximativ 40 de minute