Cidru Fiert
Cidrul fiert ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 6 și costă 3,7 USD pe porție. O porție conține 99 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceai de mere și ghimbir, ROM, Clementine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 249 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Cidru Fiert Fierbinte, Cidru Fiert Fierbinte, și Cidru Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă cidrul, romul și ceaiul din plante într-o cratiță largă.
Adăugați zahărul și puneți cratița la foc mic. Feliați clementinele în jumătate și lipiți câte un cuișor în fiecare jumătate.
Adăugați clementinele în tigaie. Rupeți bețișoarele de scorțișoară în jumătate.
Adăugați scorțișoara, frunzele de dafin și păstăile de cardamom în cratiță.
Încălziți cratița până când amestecul aproape fierbe. Reduceți focul odată ce tigaia este aproape de fierbere.
Pentru a servi, turnați cidrul fiert în pahare rezistente la căldură cu mânere.