Cidru De Mere Fierbinte
Nevoie de un băutură fără gluten, primară și vegană? Cidrul de mere fierbinte ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 150 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Un amestec de cidru de mere, coajă de portocală, fructe de pădure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 820 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Brioșe de ovăz cu cidru de mere încărcate cu unt brun glazură de cidru de mere, Apple Cidru Pecan Cookie Tort cu mere cidru Buttercream glazura, și Carne de porc de cidru de mere cu varză roșie și stejar cidru de mere în vârstă #winePW 5 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați cidrul de mere și siropul de arțar într-o cratiță mare din oțel inoxidabil.
Așezați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, boabele de ienibahar, coaja de portocală și coaja de lămâie în centrul unui pătrat spălat de pânză de brânză; pliați părțile laterale ale pânzei de brânză pentru a închide pachetul, apoi legați-l cu o lungime de șir de bucătărie. Aruncați pachetul de condimente în amestecul de cidru.
Așezați cratița la foc moderat timp de 5 până la 10 minute sau până când cidrul este foarte fierbinte, dar nu fierbe.
Scoateți cidrul de pe foc. Aruncați pachetul de condimente. Puneți cidrul în căni sau căni mari, adăugând un băț de scorțișoară proaspăt la fiecare porție, dacă doriți.