Curcanul glazurat cu cidru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 1025 calorii, 114g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,83 USD pe porție. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 de ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare, salvie, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Curcan Glazurat Cu Cidru, Cidru De Curcan Glazurat, și Curcan glazurat cu cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-o oală mare cu un capac suficient de mare pentru a se potrivi curcanului, adăugați toate, cu excepția a 2 căni de cidru de mere și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați sarea, 3 crenguțe de cimbru, 3 crenguțe rozmarin și amestecați pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se scoate de pe foc, se adaugă 5 căni de gheață, 6 căni de apă și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
4
Puneți curcanul în oală cu saramură și țineți-l în jos, astfel încât cavitatea să se umple cu saramură. Dacă curcanul nu este complet scufundat în saramură, adăugați încă 2 până la 3 căni de apă în oală până când este acoperit. Acoperiți vasul cu un capac și refrigerați peste noapte sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Scoateți curcanul din saramură, clătiți și uscați. Aranjați-l, cu pieptul în sus, într-o tigaie. Umpleți cimbrul rămas și buchetul de salvie în cavitate și trageți aripile înapoi sub fundul sânului. Legați picioarele împreună cu o bucată de sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Într-un castron mic combinați uleiul de canola, condimentele de pasăre și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Periați curcanul liber până când este complet acoperit. Puneți la cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de grade F, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore. Aproximativ 30 de minute înainte de curcan se face, din belșug ungeti pasăre cu glazura de cidru. Ungeți cu glazura rămasă de încă 2 ori la intervale de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
10
Transferați pe un platou de servire și serviți.
1
Într-o cratiță mică combinați cele 2 căni rezervate de cidru de mere și 1/4 cană de zahăr brun. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm