Cidru De Curcan Glazurat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul glazurat de cidru. Această rețetă servește 8. O porție conține 1025 calorii, 114g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 de ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, cimbru, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Glazurat Cu Cidru, Curcan glazurat cu cidru, și Curcan sărat cu cidru și glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală mare cu un capac suficient de mare pentru a se potrivi curcanului, adăugați toate, cu excepția a 2 căni de cidru de mere și aduceți la fierbere la foc mediu.
Adăugați sarea, 3 crenguțe de cimbru, 3 crenguțe rozmarin și amestecați pentru a dizolva sarea.
Se scoate de pe foc, se adaugă 5 căni de gheață, 6 căni de apă și se amestecă.
Puneți curcanul în oală cu saramură și țineți-l în jos, astfel încât cavitatea să se umple cu saramură. Dacă curcanul nu este complet scufundat în saramură, adăugați încă 2 până la 3 căni de apă în oală până când este acoperit. Acoperiți vasul cu un capac și refrigerați peste noapte sau până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți curcanul din saramură, clătiți și uscați. Aranjați-l, cu pieptul în sus, într-o tigaie. Umpleți cimbrul rămas și buchetul de salvie în cavitate și trageți aripile înapoi sub fundul sânului. Legați picioarele împreună cu o bucată de sfoară de măcelar.
Într-un castron mic combinați uleiul de canola, condimentele de pasăre și piperul.
Periați curcanul liber până când este complet acoperit. Puneți la cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de grade F, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore. Aproximativ 30 de minute înainte de curcan se face, din belșug ungeti pasăre cu glazura de cidru. Ungeți cu glazura rămasă de încă 2 ori la intervale de 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de sculptură.
Transferați pe un platou de servire și serviți.
Într-o cratiță mică combinați cele 2 căni rezervate de cidru de mere și 1/4 cană de zahăr brun. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană.