Cidru De Curcan Glazurat

Cidru De Curcan Glazurat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul glazurat de cidru. Această rețetă servește 8. O porție conține 1025 calorii, 114g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 de ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, cimbru, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Glazurat Cu Cidru, Curcan glazurat cu cidru, și Curcan sărat cu cidru și glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-o oală mare cu un capac suficient de mare pentru a se potrivi curcanului, adăugați toate, cu excepția a 2 căni de cidru de mere și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sarea, 3 crenguțe de cimbru, 3 crenguțe rozmarin și amestecați pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
SareSare
3
Se scoate de pe foc, se adaugă 5 căni de gheață, 6 căni de apă și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
4
Puneți curcanul în oală cu saramură și țineți-l în jos, astfel încât cavitatea să se umple cu saramură. Dacă curcanul nu este complet scufundat în saramură, adăugați încă 2 până la 3 căni de apă în oală până când este acoperit. Acoperiți vasul cu un capac și refrigerați peste noapte sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți curcanul din saramură, clătiți și uscați. Aranjați-l, cu pieptul în sus, într-o tigaie. Umpleți cimbrul rămas și buchetul de salvie în cavitate și trageți aripile înapoi sub fundul sânului. Legați picioarele împreună cu o bucată de sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
CimbruCimbru
Aripi De PuiAripi De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Într-un castron mic combinați uleiul de canola, condimentele de pasăre și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Ulei De CanolaUlei De Canola
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Periați curcanul liber până când este complet acoperit. Puneți la cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de grade F, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore. Aproximativ 30 de minute înainte de curcan se face, din belșug ungeti pasăre cu glazura de cidru. Ungeți cu glazura rămasă de încă 2 ori la intervale de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați pe un platou de servire și serviți.
1
Într-o cratiță mică combinați cele 2 căni rezervate de cidru de mere și 1/4 cană de zahăr brun. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În27 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista