Cicoare aurie în ambalaje de prosciutto
Cicoarea de aur în ambalaje de prosciutto durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 1161 calorii, 60g de proteine, și 85g de grăsime. Pentru $10.91 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Dacă aveți muștar dijon, brânză de topire oz, cartofi și salată saut și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 90%. Salată de cicoare cu prosciutto crocant și șalotă caldă-unt Vi, Clătite aurii cu Pecorino și Prosciutto, și Gruyere de aur la grătar și tortilla Prosciutto sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C.
Tăiați o cruce de la bază până la jumătatea vârfului fiecărui cap de cicoare. Umpleți untul în fante, apoi așezați feliile de prosciutto sau șuncă în perechi pe suprafața de lucru, suprapunându-le ușor. Vopsiți șunca cu muștar și așezați cicoarea deasupra.
Rulați fiecare cap de cicoare departe de dvs., înfășurându-l perfect în șuncă.
Așezați cicoarea învelită într-un vas sau o tigaie mică pentru cuptor, turnați peste ciorbă sau vin și acoperiți cu crenguțele de cimbru. Acoperiți vasul cu un cort liber de folie și coaceți timp de 30-40 de minute până când cicoarea se înmoaie.
Descoperiți vasul, așezați feliile de brânză peste cicoare și coaceți, încă descoperite, încă 6-8 minute, până când brânza se topește și devine aurie. Cicoarea este acum gata de servit. Pentru o atingere suplimentară, scoateți cicoarea, puneți tigaia la foc mediu și fierbeți sucurile cu smântâna timp de 4-5 minute până când sunt bogate și siropoase.
Se toarnă sosul peste cicoare.
Se serveste cu cartofi sotate si salata.