Rețeta prăjită Ciabatta cu creveți, tarhon și rucola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 558 calorii, 25g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână rucola, roșii de prune, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bruschetta cu creveți, tarhon și Rucola, Creveți prăjiți cu portocale, rucola și tarhon, și Ciuperci Deviled pe ciabatta prăjită.
Instrucțiuni
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați jumătățile de pâine pe o foaie de copt și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți până la auriu deschis, 13 până la 15 minute. Se răcește timp de 2 minute. Frecați pâinea caldă cu partea tăiată a usturoiului. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru topping: în timp ce pâinea se gătește, într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Presărați creveții cu sare și piper și adăugați în tigaie. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pana cand doar roz si gatiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți creveții pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
În aceeași tigaie, adăugați roșiile și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mediu-mare pana cand rosiile incep sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Între timp, tăiați creveții în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Întoarceți căldura sub tigaie la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați vinul și, folosind o lingură de lemn, răzuiți bucățile rumenite care se agață de fundul tigaiei. Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați stocul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
13
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați creveții, rucola, brânza mascarpone și tarhonul și amestecați până când amestecul este cremos. Condimentează cu sare și piper. Se toarna crevetii cremosi si sosul peste toasturi si se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.