Ciabatta Fără Frământare
Dacă aveți despre 55 minute pentru a petrece în bucătărie, nu-framanta Ciabatta ar putea fi un spectaculos fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 106 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă rece, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 27%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciabatta, Ciabatta, și Ciabatta.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 2 căni de făină, apă și drojdie. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să stea până când dimensiunea este mai mult decât dublă și bulele sunt prezente la suprafață, 12 până la 18 ore.
Combinați sarea și făina rămasă; amestecați amestecul de sare și uleiul în aluat.
Întoarceți aluatul pe o foaie de copt bine făinată; apăsați ușor cu o spatulă într-un 10-in. x 5 inch. pâine. Acoperiți și lăsați să crească la temperatura camerei timp de 2 ore sau până când aluatul ține o indentare atunci când este apăsat ușor (pâinea va crește ușor în dimensiune).
Aranjați un raft pentru cuptor la cea mai mică setare a raftului; așezați al doilea raft în mijlocul cuptorului.
Așezați o tigaie sigură pentru cuptor pe raftul de jos; Preîncălziți cuptorul și tigaia la 475 CP. Între timp, într-o cratiță mică, aduceți 2 căni de apă la fiert.
Purtând mănuși de cuptor, așezați pâinea pe raftul de sus. Trageți raftul de jos cu 6-8 inchi.; adăugați apă clocotită în tigaie. (Lucrați rapid și cu atenție, turnând apă departe de dvs. Nu vă faceți griji dacă rămâne puțină apă în cratiță.) Glisați cu grijă raftul inferior la loc; închideți rapid ușa pentru a capta aburul în cuptor.
Reduceți căldura la 425 CP; coaceți timp de 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor; coaceți pâinea cu 12-15 minute mai mult sau până când se rumenesc adânc și pâinea sună goală când este bătută pe fund. Se răcește pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Ciabatta. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Capraia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Tenuta din Capraia Chianti Classico Riserva]()
Tenuta din Capraia Chianti Classico Riserva
Tenuta di Capraia Riserva este un vin roșu rubiniu profund. Aroma sa complexă și sofisticată amintește de fructe la un prim pas, deschizându-se treptat și afișând condimente și lemn dulce. Pe palat, este cărnos, armonios și corpolent, cu persistență îndelungată.