Ciabatta

Ciabatta
Rețeta Ciabattan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 171 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină de paste, făină de pâine, drojdie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o pâine la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Ciabatta, Ciabatta, și Ciabatta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti buretele, lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați 1 cană de făină și următoarele 4 Ingrediente (1 cană de făină prin 1 pachet de drojdie) într-un castron mare, amestecând bine cu un tel. Capac; se răcește 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Pentru a pregăti aluatul, lăsați buretele să stea la temperatura camerei 30 de minute. Lingurați ușor 3 1/2 căni de făină de pâine și 1/2 cană de făină de semolă în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Adăugați 3 căni de făină de pâine, 1/2 cană de făină de semolă, 3/4 cană de apă caldă, 1/2 cană de lapte cald, sare și 1 pachet de drojdie la burete și amestecați bine pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute) și adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
5
Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare într-un oval de 13 x 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Așezați, la 3 centimetri distanță, pe o foaie mare de copt presărată cu 2 linguri de făină de semolă. Capetele conice ale aluatului pentru a forma un " papuc."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Presărați 1 lingură de făină de semolă peste aluat. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
AluatAluat
8
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până când pâinile sunt ușor rumenite și sună gol când sunt bătute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate15
Revista