Chutney Fierbinte De Roșii Fierbinți
Chutney fierbinte de roșii fierbinți ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $1.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 168 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ghimbir, usturoi, stafide aurii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, Sos De Fudge Fierbinte, și Salată Fierbinte De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția zahărului brun și a oțetului, într-un vas mare nereactiv și aduceți la fierbere la foc mare.
Într-un castron mic nereactiv, dizolvați zahărul în oțet și amestecați în ibric. Reduceți căldura la minim. Simmer, neacoperit, amestecând frecvent pentru a preveni arderea, până când chutney este consistența gemului, aproximativ 1 oră sau mai mult.
Scoateți ardeii poblano chile și aruncați-i. Puneți suficient chutney fierbinte în borcane de halbă sterilizate pentru a ajunge la 1/8 inch de vârfurile lor. Ștergeți jantele și sigilați cu capacele. Refrigerați după răcire. (Păstrează timp de 4 până la 6 săptămâni.)
Serviți cu mâncăruri de carne de carne rece și hamburgeri.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;