Chutney De Rozmarin De Mere
Apple Rosemary Chutney ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 107 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână fructe de ienupăr, rozmarin, ceapă și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chutney De Afine, Pere Și Rozmarin, Chutney picant de roșii de rozmarin, și Pui Fript Cu Usturoi De Rozmarin Cu Chutney De Afine Pecan.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați ceapa, oțetul, cidrul de mere, rozmarinul, ienupărul și un vârf de sare. Aduceți la foc mic și gătiți, acoperit, timp de zece minute, sau până când ceapa s-a înmuiat în mare parte.
Adăugați mere și un alt vârf de sare. Creșteți ușor căldura și gătiți neacoperit timp de zece minute sau până când merele s-au înmuiat și lichidul s-a evaporat în mare parte.
Se amestecă coaja de lămâie și untul și se adaugă zahăr, mai mult oțet și sare, după cum este necesar.
Îndepărtați tulpinile de rozmarin și serviți cald sau la temperatura camerei.