Chutney De Piper Negru De Afine

Chutney De Piper Negru De Afine
Chutney de piper negru de afine este un fără gluten și vegetarian condiment. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 144 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, afine, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Creveți de piper negru cu chutney de coriandru-nucă de cocos, Prăjituri de mazăre cu ochi negri cu salsa de ardei roșu de afine, și Chutney De Capsicum Roșu – Chutney De Ardei Gras Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in unt intr-o cratita grea de 1 1/2 litru la foc moderat, amestecand ocazional, pana la auriu, 3 pana la 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase și se fierbe, neacoperite, amestecând ocazional, până când boabele au izbucnit și chutney-ul este îngroșat, aproximativ 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Notă: Chutney poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista