Chutney De Piper Negru De Afine
Chutney de piper negru de afine este un fără gluten și vegetarian condiment. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 144 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, afine, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Creveți de piper negru cu chutney de coriandru-nucă de cocos, Prăjituri de mazăre cu ochi negri cu salsa de ardei roșu de afine, și Chutney De Capsicum Roșu – Chutney De Ardei Gras Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in unt intr-o cratita grea de 1 1/2 litru la foc moderat, amestecand ocazional, pana la auriu, 3 pana la 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase și se fierbe, neacoperite, amestecând ocazional, până când boabele au izbucnit și chutney-ul este îngroșat, aproximativ 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Notă: Chutney poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit, acoperit.